top of page
Dia di Boluntario
Dia di Boluntario

Tue, Dec 05

|

De locatie wordt later bepaald

Dia di Boluntario

Registreer jouw NGO nu om kosteloos een toolkit te ontvangen en vier samen met je vrijwilligers de 'Dag van de Vrijwilliger'! Wees er snel bij, want er zijn slechts 20 toolkits beschikbaar.

Registration is closed
See other events

Time & Location

Dec 05, 2023, 8:00 AM – 5:00 PM

De locatie wordt later bepaald

Guests

About the event

Op 5 december vieren we de kracht van vrijwilligerswerk en willen we graag samen met jouw organisatie deelnemen aan deze bijzondere dag. BONDOET nodigt alle NGO's uit om zich aan te melden als deelnemende organisatie. 

5 december wordt tevens de kick-off datum voor het inschrijven van klussen voor BONDOET 2024 (op 15 en 16 maart) 

Waarom deelnemen?

Gratis Toolkit:

Als deelnemende NGO ontvang je een gratis toolkit met handige hulpmiddelen en bronnen om jullie vrijwilligersdag onvergetelijk te maken.

BONDOET Team Bezoek:

Op de dag zelf komt het BONDOET team bij jullie langs! We brengen niet alleen een gezellige sfeer met ons mee, maar nemen ook de tijd om een foto te maken die de waardevolle momenten van jullie vrijwilligerswerk vastlegt.

Iets Lekkers:

Om de dag nog specialer te maken, ontvangen jullie een heerlijke verrassing van het BONDOET team. Een kleine traktatie om jullie te bedanken voor de onmisbare bijdrage aan het vrijwilligerswerk.

Hoe deel te nemen?

Meld je aan via de knop 'registeren' om aan te geven dat  jullie NGO wil deelnemen aan de dag van de vrijwilliger op 5 december. 

Gratis Toolkit: Na aanmelding ontvangen jullie een datum om de gratis toolkit op te halen bij NGO Platform

BONDOET Team Bezoek: Op 5 december komen wij langs voor een bezoek. Zorg dat jullie organisatie er klaar voor is om deze bijzondere dag samen te vieren!

Doe mee en maak van de Dag van de Vrijwilliger een onvergetelijke ervaring voor jullie organisatie en vrijwilligers. Samen laten we zien hoeveel impact we kunnen hebben!

Share this event

bottom of page